NZLieyana Official <data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> | <data:blog.title/>

Past Memory With You #capital Z
ASSALAMMUALAIKUM ツ

Jum. .. bukak video ni.. then baca text ina kay.


Korang. Nak tau tak kenapa nama Lyana boleyh tiba2 muncul nama INA.. 
Sebenarnya.. ina tu nama daripada my PAST SUPERHEART.. Orang kata nama tu manja? .. haha.. pape je la kan.. tiba2 ina rasa rindu dengan orang yang bagi nama tu.. teringat semua kenangan dengan dia.  .. kenapa ye , di waktu ina dengan dia , ina rsa tenang.. ina rasa... semua lah.. tapi ina kecewa sangat.. bila dia tinggalkan ina.. 
Masa ina naik form 3 , ina rasa... epy. ! Excited ! Sebab ina nk jumpa dia lagi.. rasa rindu.
Ini semua sebab kami clash masa form 2. . Masa form 3, sweet memory kiteorg berulang kmbli.. happy sgt waktu tu ! Tapi masa tu dia tetap bukan milik ina. U know what, kwn2 semua cakap ina couple ngn dia lagi.. hakikatnya tidakkkk.. ! 

Masa tu, ina tau dia cinta ina lagi.. 
And dia pun tau ina cintakan dia.. tapi dia.. semakin hari ina nampak dia berubah balik. Dia buang ina balik.. waktu tu jugak, ina rasa dy kcwe sbb dy tau ina akan cple ngn someone ni. Tapi dia xpernah tau yang ina masih sygkn dia sgt.. .. rasanya waktu tu nak je cakap, ina masih sygkn dia.. 

Naik form four.. dia nak rujuk.. tpi .. ina cakap.. ina xnk.. biarlah kita kawan.. ina xsngup nak    kecewakan dia, tapi ina takut... 

Lps Pmr, kiteorg pergi Ambik Ujian MRSM. Serious xsngke , dia sorg je kwn ina y ambik ujian pd hri y sama.. Masa ina pegi, ina nampak dia.. wahh.. tiba2 mama ina pulak y excited. Ina y nmpk pun buat xtau je.. masa tu jugaklah dia hampiri prnts ina.. wah.. mesra gila dia ngn parents ina. Nk tau ina buat apa? Ina just duduk dalam kereta..haha.. malu sangat ! Then.. nmpk parents dia lagi.. huh.. maluuu...

Pada satu hari tu, dia bgtau kwn2 dia kt sek y dia nk pndh.. ina dah tau 1 hari sebelumnya. U know what, berita tu mengejut sgt. Ina ingt lgi, dia sruh ina pndh mse form 4 .. ina xnkla bgtau ayt dia bg kat ina tu.. sbb smue nyer sakit masa tuh.. ina y nk pndh . Tpi knpe dia y prgi?  

Bulan lepas . Dia marah ina.. dia ckp dia dh malas bkwn dgn pmpuan hnya skdr msej je..
Maksud dia apa? Ina xphm.. kenapalah ina mention dia SEBAGAI ORG Y INA RINDUI .. tapi ina betul2 rindu dia. .. hum. Sekarang.. apa kesudahan kisah kami ? Ina xtau... 

Ina minta maaf.. maaf sgt.. buat insan y brnama MUHAMMAD ZULKHAIRI BIN MUSA. .. ina xtrme dlu sbb ina takut you akn tnglkn ina lagi.. sbb you selalu berubah hati.. ina nk kita jdi kwn lgi.. ina xpernah lupa semua jnji.. 4S.. SAHABAT SEJATI SAMPAI SYURGA. 
Ina mnta maaf.. (*^﹏^*) 
Ina doakan agar you bahagia.. bersama seseorng y baru.. 

#I cant forget the memories about us. I am sorry because i miss all of that so much . 


0 Comments:

Post a Comment



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Welcome to NZLieyana Official Blog. I'm Nur Zulieyana. Just call me NZ or Lieyana. I'm sweet 19. Diploma in Mathematical Sciences, UitmJ. Blogging since 2012.



 Online Users
Email: nzlieyana@gmail.com


"Jangan berhenti untuk berusaha kerana Allah sentiasa memberi kejayaan keatas apa yang kamu usahakan"