NZLieyana Official <data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> | <data:blog.title/>

Where are you budak tonjang?
ASSALAMMUALAIKUM <3

Hye tellytubbies.. ina bosan nih.. penat gila tunggu budak nih online.. siapakah ? soalan yang menjadi persoalan kan.. 
...
...
...
...
.

...
..
.
.
(Loading................................)

.
...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
...
...
...
.

...
..
.
.
(Loading................................)

.
...
.
...
...
...
...
.

...
..
.
.
(Loading................................)

.
...
.
...
...
...
...
.

...
..
.
.
(Loading................................)

.
...
....
...
...
...
.

...
..
.
.
(Loading................................)

.
...
.
(aproved picture!)
...
..
..

ini dia.. mesti korang terfikirkan, kenapa dia je yng ina post.. korang rasa kenapa.. eh.. bukan lah.. dia bukan pakwe ina ok.. no..no..no... kawan je lah.. but nape tah , tiba2 rindu.. woww.. haha..perasaan anugerah Allah bagi. terima je lah wey. huhh.. actually bosan lah.. faris ni offline je..  dia dah ada makwe kowt. maybe .. kan .. :'( lorhh.. sedih pulak tiba2.. huhh.. teruk kan den nih.. xtaulah knpe tiba2 rasa sunyi pulak tak ada dia.. huhh.. 

Jum.. tengok video ni (dengar lagu) sambil bukak video tu, baca lah word kat bawah tu ye :')
HANYA AQ_HYPER ACT special for MR.MFM :') ~MISS U~


words for my litte star..
1hari dulu kita dipertemukan dengan 1 insiden . kalau kita ingat balik kelakar kan :') haha.. but insiden tu la yang xpernah aq lupekan. sentiasa diingatan. maaf ye , jika aku dulu kasar terhadap mu :') well.. it will be a sweet memory right? Nice to know you dear. diri aq kata, aq xpernah marah pun kat kau faris. rasanya gaduh2 tu mcm xde erti pape pun.. like a joke. cepatlah online. serious aq rindu (malu2 taik kucing) but.. honestly is better right? :')


0 Comments:

Post a Comment



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Welcome to NZLieyana Official Blog. I'm Nur Zulieyana. Just call me NZ or Lieyana. I'm sweet 19. Diploma in Mathematical Sciences, UitmJ. Blogging since 2012.



 Online Users
Email: nzlieyana@gmail.com


"Jangan berhenti untuk berusaha kerana Allah sentiasa memberi kejayaan keatas apa yang kamu usahakan"