NZLieyana Official <data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> | <data:blog.title/>

Kenangan Terindah
★☆ASSALAMMUALAIKUMツ



Hye sweetheart,
Terima kasih Ya Allah. Kerana pertemuakan aq dengan dia.
Ya Rahman. Ampuni aq. Aq xkuat. Xkuat sgt ya Rahman. Tolong ye kekasih hatiku. Jaga dia si teman istimewaku. Aq mohon. .

Dear, kau ingat x, masa kita mula2 kenal. Masa tu kau tgh kcwe sgt.
Nk tau x, masa tu aq sdye upye nk pjuk kau. Even aq dh bntu . Xtau nk pjuk mcm mna lg. Akhirnya, aq curahkan sdikit rsa hti aq untk kau. Aq nak tgok kau epy syg.
Bila kau epy. Hati aq rse bhgia sgt. Xtau knpe. Kau ingt x, time kau kata kau syg aq sgt? . Kau tau x biy. Masa tu aq rasa xprcye. Benar kah? Then smlm aq ad tnye kau, sbnrnye ad dua soalan je y aq nk tau jwpnnye. soalan pertama .. HOW MUCH YOU LOVE ME? . Kau bg jwpn, BERIBU2.. dlm hti aq kata, knpe beribu? Aq syg kau infinity biy.. soalan kedua.. HOW MUCH YOU CARE ME? then. Kau bg jwpn.. KLAU BOLE NK SMPAI AKHR HYT. . Serious, aq terkedu. Betul ke biy? Aq tnya kau, sttus kita apa.. sbb aq xnk skiti kau. Aq syg kau. Tpi kau mcm xphm. Aq rse sdih msa tu. Aq hrp sgt kau fhm biy.

Then, kau ingt x biy, yg kau kata nanti kita akn prgi mkn sma2 ats feri.. aq tdtik. Mesti sweetkn mase tu biy. Then. Kau ingt lg x biy. Kau kata, kau nak jga aq smpai hjung nyawa? . Kau kata kau stia pd y stu. Tpi biy, saat kau kata kau nk aq pergi, aq terfkir, kau lupa ke semuanya tentang kita? Xperla biy. Kau da xsyg aq. Aq nk buat cmner kan.

QAMARUL AZIZI..
aq mnta maaf syg. Klau lyanan aq xsmpurna untk kau. Aq syg kau smpai bila2. Biy. Bey. Aq nk sgt kita mcm dlu. Aq rindu kau sgt. Xboleyh kah kita lupekan smue ni dn mulakan dri awal? . Tpi kau xnak aq kan biy. Kau nk aq prgi kn? . Ok. Aq akn prgi untk selamanya.. selama-lamanya kau xkan jmpe aq. Aq hrp, smue y kita rncg dlu jdi knytaan. Aq hrp kita sme2 brdoa tntg jdoh kita. Tapi kau... xperla biy. Aq relakan pmrgian aq kat dunia ni. Aq brdoa . Agr dsyurga nnti kita dprtmukan.


Comel kan llki dlm gmbr tu .. aq nk tngok lama2 gmbr tu. Mybe esk aq da xde.Mybe esk aq da xdpt tgk muka dia. Nanti aq rndu. Klau aq ad ngn dia. Aq nk jerit kt smue org y aq syg cnte dia. Selamat tinggal kekasih hati. Aq doakan kau bhgia syg. Kau kata kau akn jga aq smpai hyat aq kn syg. Klau kau dh xnk jge aq, that mean, aq pun xakan wujud lg. Bey syg. Asslmmualaikum . Gadis ni akn pergi bersama air mata dan senyuman untukmu y tcnta.

Bey dunia.. 






0 Comments:

Post a Comment



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Welcome to NZLieyana Official Blog. I'm Nur Zulieyana. Just call me NZ or Lieyana. I'm sweet 19. Diploma in Mathematical Sciences, UitmJ. Blogging since 2012.



 Online Users
Email: nzlieyana@gmail.com


"Jangan berhenti untuk berusaha kerana Allah sentiasa memberi kejayaan keatas apa yang kamu usahakan"