NZLieyana Official <data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> | <data:blog.title/>

SEGMEN : Jom Tingkatkan Followers [301015]

Hai guys. Tadi iyna jalan-jalan tiba-tiba ternampak pulak segmen ni. Iyna pun join la apa lagi. Lagi pun followers iyna pun tak berapa memberangsangkan. Tapi tak pe, kalau join banyak giveaway, support blogger yang lain , insyaallah makin ramai kenalan kita nanti. Jom lah join. Sama-sama kita follow orang , orang akan follow kita balik nanti. Ikatan silaturrahim kita juga bertambah nanti tau. Boleh lah jadi macam blogger terkenal .. weee... berangan je tahu hehehe.. Jangan risau lah, blogger-blogger ni hati dia baik. kan kan kan.. . 

Syaratnya mudah je. Pejam mata sebelah dah siapp.. .
untuk join, awak click banner di atas okay .. Good luck. "What you give u get back !"
Cepat join cepat. segmen ni bermula pada 23/10/15 sehingga 30/10/15 .


Labels: , , ,



28 Comments:

Blogger leya yeolly said...

hai, terima kasih join segmen ni. saya followers awak yg ke-39. senarai peserta akan saya update nanti. btw blog awak cantik :)

October 25, 2015 at 12:08 AM  
Blogger NZ Lieyana said...

Terima kasih leya ♥

October 25, 2015 at 12:29 AM  
Blogger Mimi Kyumi said...

Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Jom Blogwalking !

October 25, 2015 at 2:10 PM  
Blogger Mimi Kyumi said...

Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Jom Blogwalking !

October 25, 2015 at 2:12 PM  
Blogger Zie Azi said...

Haii..Dari Segmen Yg Sama..+ doneFollow41

http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

October 25, 2015 at 6:23 PM  
Blogger A. Aqma said...

Hi dear anna..

Done follow your blog.. singgah from segmen yang sama :)

October 29, 2015 at 12:37 PM  
Anonymous ucing said...

Hi Ucing dah Follow Awak Dari

Segmen Jom Tingkatkan Jumlah Followers

October 29, 2015 at 7:40 PM  
Blogger NUR RAIHANAH said...

follow sini dari segmen yg sama :) http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/

October 29, 2015 at 11:28 PM  
Blogger Ms. Kejupenyet said...

Singgah bw kat sini dan follow #53
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

October 30, 2015 at 7:26 AM  
Blogger fatenn najihaa marzukii said...

Salam perkenalan. Follow dari segmen sama ..

http://najihaamarzukii.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

October 30, 2015 at 9:21 AM  
Blogger Liyana Jasmi said...

Singgah dari segmen sama! Done follow sini, nice blog. Jemput singgah blog Yana :)

http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

October 30, 2015 at 7:47 PM  
Blogger Nurr Iffah said...

singgah sini..dari segmen yang sama... dah follow...follow saya balik ya...
http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

October 30, 2015 at 11:59 PM  
Blogger sofie adie said...

holla, salam blogger!
singgah dan follow dari segmen yg sama!
:)

October 31, 2015 at 12:30 AM  
Blogger Mawar Assufi - akinassufi said...

Hai ... Datang singgah blog ni ... Jemput singgah naaa ^_^

Salam ukhuwwah dari saya Mawar Assufi :) I follow :)

http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

October 31, 2015 at 4:05 AM  
Blogger Fikri Malek said...

Singgah sini from segmen yang sama and done follow, singgah blog saya for followback, okay?

http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followe-by-leya.html

October 31, 2015 at 6:03 AM  
Blogger Nurr Iffah said...

singgah sini..dari segmen yang sama... dah follow...follow saya balik ya...
http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

October 31, 2015 at 11:09 AM  
Blogger Zie Azi said...

Haii..Dari Segmen Yg Sama..+ doneFollow4, follow me back ya..cantik blog awak

http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

November 1, 2015 at 5:12 PM  
Blogger siti rahayu said...

hai...mamayu dari segmen yang sama juga.. done follow awak :)
http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

nanti follow mamayu ek >>> http://lynk.my/AvB

November 1, 2015 at 9:14 PM  
Blogger CikLa Shahril said...

Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun.. Slm kenal...

November 2, 2015 at 12:18 AM  
Anonymous Ima Hamdan said...

Done follow #67
Follow me back, thanks ;)

http://imahamdan.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

November 2, 2015 at 1:09 AM  
Blogger Azhafizah Md Nor said...

sorry lambat jejak balas kunjungan..Terima kasih singgah :)
http://www.azhafizah.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

November 4, 2015 at 2:45 AM  
Blogger siti rahayu said...

Dah join CONTEST REVIEW lynk.my.. Jom hantar penyertaan contest..
Ada 2 bulan lagi masa sebelum tamat tempuh..
hadiah bernilai RM4000 untuk dimenangi
KLIK& skip Ad UNTUK JOIN >>>> http://lynk.my/A0X

November 4, 2015 at 9:53 PM  
Blogger afifah wan said...

hai maaf lambat follow ada masalah internet. terima kasih follow kita. dari segmen yaang sama

http://afifahwan.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

November 5, 2015 at 2:17 AM  
Blogger Suraya Hafizi Jafar said...

Salam singgah, done following u. Follow me back ok dearie :)
http://surayajafar.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-follower.html

November 5, 2015 at 9:50 AM  
Blogger Yana Siti said...

singgah cne n follow awk dr segmen yang sama

http://akukahbidadariitu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

November 8, 2015 at 2:04 AM  
Blogger Shahirah Mohamad said...

singgah dan follow dari segmen yang sama. follow saya balik ye hee

besidesme21.blogspot.my

November 9, 2015 at 2:46 AM  
Blogger Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

December 2, 2015 at 3:41 AM  
Blogger CikLa Shahril said...

Sori lmbt bw sini... Dtg dr segmen yg sama... Cikla dh follow awk...

December 9, 2015 at 12:00 AM  

Post a Comment



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Welcome to NZLieyana Official Blog. I'm Nur Zulieyana. Just call me NZ or Lieyana. I'm sweet 19. Diploma in Mathematical Sciences, UitmJ. Blogging since 2012.



 Online Users
Email: nzlieyana@gmail.com


"Jangan berhenti untuk berusaha kerana Allah sentiasa memberi kejayaan keatas apa yang kamu usahakan"