NZLieyana Official <data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> | <data:blog.title/>

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
 
hey blogger.. 
pagi ni ina walking-walking, sekali tu jumpa pulak segmen ni, nampak tajuk macam best je.. muka happy tak terkata .sebenarnya blog ini pun kekurangan followers.. so mungkin ini masanya untuk join semua giveaway and segmen yang ada.. weee... excited nya! 
ok.. buang masa dengar ina merepek kan. dah nampak banner bawah ni?  
dah tu, apa lagi.. click lah
click here

ok.. awak pandai nah ice cream ..  Marilah beramai-ramai join segmen ni.. demi meraikan ukhuwah yang renggang ini.

Labels: , , , ,



18 Comments:

Blogger Abak Lorong Cinta said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini ^_^

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

January 18, 2014 at 5:04 PM  
Anonymous iyna said...

waalaikummussalam... sama-sama... in shaa Allah :) iyna done follow abak punya blog. tapi maaflah, tak boleh nak stalking lagi ^^ busy :) lain kali ina stalking.. huhu..

January 18, 2014 at 5:11 PM  
Blogger Liana Sulaiman said...

semoga berjya..dari segmen yg sama

http://lianasulaiman96.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

January 18, 2014 at 8:27 PM  
Blogger Atif Farhah said...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

January 21, 2014 at 8:31 PM  
Blogger Budu Bilis said...

singgah dari GA yang sama. Happy blogwalking... http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

January 22, 2014 at 6:27 AM  
Blogger ummiaisys said...

salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

January 22, 2014 at 4:17 PM  
Blogger AyuInsYiraH said...

ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

January 24, 2014 at 7:25 AM  
Blogger arina abdul rahman said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
done follow :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

January 29, 2014 at 10:41 PM  
Blogger dyla atsuya said...

Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..salam ukhwah..
jom join segmen/ GA yang lain jugak

I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

January 31, 2014 at 8:41 AM  
Blogger Cik Puan said...

Salam ukhwa.
Datang follow awak
http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

February 7, 2014 at 11:24 PM  
Blogger LyaNa DyaNa said...

hey. thanks follow

February 8, 2014 at 4:21 AM  
Blogger Nurul Faiz said...

singgah dari segmen yg sama..

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

salam perkenalan..

February 8, 2014 at 9:18 AM  
Blogger Syuhada Baharudin said...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
follow done.
wish you all the best :)

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

February 9, 2014 at 8:23 PM  
Blogger LyaNa DyaNa said...

ok. will follow u too ^^

February 10, 2014 at 1:50 AM  
Blogger Fiza Rahman said...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://husnazahidi.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

February 13, 2014 at 11:22 PM  
Blogger ~aku-mass-naim~ said...

hye dari segmen yang sama,,,,,dah follow dah blog awak....jom singgah dan follow blog saya... =)

Salam ukhuwah dari saya...

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

February 16, 2014 at 12:07 AM  
Blogger Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

February 18, 2014 at 12:33 PM  
Blogger cik sweety said...

salam perkenalan ;)

join sudah jugak ;)

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

salam ukhwah ye ^^,

done follow jugaa,,, hee

February 19, 2014 at 8:15 AM  

Post a Comment



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Welcome to NZLieyana Official Blog. I'm Nur Zulieyana. Just call me NZ or Lieyana. I'm sweet 19. Diploma in Mathematical Sciences, UitmJ. Blogging since 2012.



 Online Users
Email: nzlieyana@gmail.com


"Jangan berhenti untuk berusaha kerana Allah sentiasa memberi kejayaan keatas apa yang kamu usahakan"